Remko ATK 25/ med dieseltank

Art.nr
44001004

Sendes normalt etter 1-2 dager

Antall kan påvirke leveringstider

Diesel byggvarmere med separat brenner. Mobil og rask varme. Intern drivstofftank.
Remko ATK mobile varmluftsaggregat er perfekte til oppvarming av bygg under oppføring, haller, verksteder, garasjer, korntørking og andre steder det er behov for midlertidig varme og en enkel installasjon.

Dette er aggregater som finner anvendelse på en lang rekke områder, og som raskt er klar til innsats når behovet oppstår.

Ikke la noen arbeide eller oppholde seg i rom hvor avgass fra olje/parafinfyrt brenner er en del av varmlufta. Velg derfor Remko ATK som har varmeveksler og separat røykuttak. Varmeren bør plasseres innendørs for økonomisk drift og skorstein monteres over tak eller ut gjennom vegg.
ATK har fyringsautomat som sørger for sikker og problemfri drift.

ATK har stikkontakt for tilkobling av romtermostat. ATK 50-S leveres standard med stuss for tilkobling av varmluftsslange, diameter 400mmØ. På ATK 25 kan det monteres et adapter slik at det kan påkobles slange for fordeling av varmluft (diameter 300mmØ).
Ovnene er raske å installere, fyringsolje eller diesel fylles i tanken, avgassrøret monteres, bryteren slås på og behagelig varme strømmer inn i bygget.
ATK 50-S har ekstra beskyttelse rundt hele enheten, har større hjul og feste for eksosrør ved lagring. Den kan lagres i vertikal stilling for å spare plass (med redusert innhold i tanken).
Modell   ATK 25
Nominell varmeeffekt kW 25
Brensel   Fyringsolje eller diesel
Brenselforbruk olje - l/t /gass - kg/t l/h 2,4
Driftsspenning - V~ Volt 230/1
Strømforbruk Ampere 2,3
Effektforbruk Watt 430
Støynivå dB (A) 74
Temperaturøkning(Dt) K 70
Avgasstilkobling mm 150mmØ
Dimensjoner H/B/L mm 685/470/1265mm
Vekt inkl. brenner kg 68kg
Tilbehør
© 2023 Holte Industri AS